Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - بانک‌ها با توجه به افزایش تقاضای مشتریان، خود را بیشتر در معرض خدمات رمزنگاری و خدمات بلاک‌چین قرار داده‌اند.

ارقام گردآوری‌شده در شرکت اطلاعات بازار «بلاک دیتا» (Blockdata) نشان می‌دهد که این غول فناوری ایالات متحده با تمرکز بر چهار شرکت بلاک چین: «فایر بلاکز» (Fireblocks)، «دپر لبز» (Dapper Labs)، «ولتیج» (Voltage) و «دیجیتال کارنسی گروپ» (Digital Currency Group)، طی ۹ ماه ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار به این سمت سرازیر کرده است.

به گزارش ایتنا از ایندیپندنت، دیگر سرمایه‌گذاران عمده شامل شرکت‌های مالی یعنی «بلک راک» (BlackRock) و «مورگان استنلی» (Morgan Stanley) بودند که مجموعا بیش از دو میلیارد دلار در این بخش سرمایه‌گذاری کردند و همچنین غول الکترونیکی کره جنوبی «سامسونگ» که نزدیک به یک میلیارد دلار در ۱۳ شرکت بلاک‌چین سرمایه‌گذاری کرد.

چهل شرکت عمومی که «بلاک دیتا» بین ماه‌های سپتامبر و ژوئیه بررسی کرد، تقریبا شش میلیارد دلار را بر روی در مجموع ۶۱ استارت‌آپ (شرکت نوپا) بلاک‌چین و ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کردند.

بانک‌ها و موسسات مالی، بخش بزرگی از شرکت‌های عمومی را تشکیل می‌دهند که اکنون در این فناوری سرمایه‌گذاری می‌کنند، «بلاک دیتا» اشاره می‌کند که شرکت‌ها موارد خاص استفاده را که عرضه‌های عمده‌شان را تکمیل می‌کند بررسی می‌کنند.

«بلاک دیتا» در یک پست وبلاگی نوشت: «بانک‌ها با توجه به افزایش تقاضای مشتریان، خود را بیشتر در معرض خدمات رمزنگاری و خدمات بلاک‌چین قرار داده‌اند.»

«این امر باعث شده است که آن‌ها در زمینه نگهداری رمزارز، مدیریت دارایی و تجارت سرمایه‌گذاری کنند. در مورد شرکت‌های سنتی (سامسونگ، مایکروسافت و غیره) همان‌طور که روند تامین مالی آن‌ها در طول سال‌ها نشان می‌دهد، این شرکت‌ها نیز در حال حاضر از چشم‌انداز بلاک‌چین حمایت می‌کنند. اکنون، مسئله اصلی یافتن شرکت‌ها و موجودی اوراق بهادار و سهام نوآورانه‌ای است که برای رشد و تثبیت کسب‌وکار اصلی آن‌ها ارزش افزوده ایجاد می‌کنند.»

این فقط سرمایه‌گذاران خطرپذیر نیستند که پول را به فناوری بلاک‌چین تزریق می‌کنند. آن‌هایی که در بخش عمومی همیشه به همه چیز مشکوک‌اند نیز میلیاردها دلار شرط‌بندی می‌کنند.

داده‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از شرکت‌هایی که روی آن‌ها سرمایه‌گذاری شده است نوعی فناوری توکن تعویض‌نشدنی یا «ان اف تی» (NFT) را که بودجه آن برای صنایعی ازجمله بازی، هنر و سرگرمی  به سمت راهکارهای «اینترنت نسل سوم» (Web3) اختصاص می‌یابد ارائه می‌کنند.

 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوگل رمزارز ارز دیجیتالی سرمایه گذاری میلیارد دلار بلاک چین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟

امتداد - نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.

تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد. کاهش دمای بازار ارز

دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دلار باز هم نزولی شد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!